• Friday, May 20, 2022

  write for AmsterDOCollaborate

 • Waarom Dating App Happn is waar we op zaten te wachten?

  In een markt overspoeld met dating apps is Happn de uitspringer, door juist de focus te leggen op locaties. In plaats van je te matchen met iemand die aan de andere kant van het land woont, koppelt Happn je aan een persoon die je al hebt ontmoet en, nog belangrijker, daadwerkelijk leuk vond.

  Het is spannend, het is echt en het werkt! Laten we de onderste steen boven halen en ondekken hoe dating app Happn werkt en waarom we juist op deze hebben gewacht.

  Een Tweede Kans

  Wanneer je iemand ziet lopen op straat, je inhaalt tijdens het joggen in het park, of oogcontact met je maakt vanaf de andere kant van de bar, durf je die persoon meestal niet aan te spreken. Dat betekent dat je je kans verkeken hebt, waarschijnlijk voor altijd.

  Dating app Happn bied je die extra kans om je crush te vinden en met hem of haar in contact te komen. Iedere keer dat je pad kruist met een andere Happn gebruiker in je directe omgeving zal hun profiel of je tijdlijn verschijnen en kunnen jullie contact houden.

  Heart of Charm?

  Nadat je je crush hebt gevonden op je Happn tijdlijn (Hoera!), zijn er twee opties. Je kan in het geheim liken via de Heart knop of, als je opwil vallen, op de charm knop drukken. De keus is aan jou.

  Maar! Het zou natuurlijk een schande zijn als twee mensen die elkaar leuk vinden dat niet wisten van elkaar. Daarom kan iemand die jij leuk vindt je terug liken. Vinden jullie elkaar allebei leuk dan is het een crush en krijgen jullie beiden een notificatie.

  Terug naar de echte wereld!

  Uiteindelijk, is het mogelijk om je date onmiddellijk mee te nemen van de virtuele naar de echte wereld als je iemand hebt gevonden waar je mee op date wil.

  Alhoewel de app je de kans en moed geeft om met je crush te chatten hoef je niet virtueel te blijven daten. Voeg de datum toe aan je agenda en de rest is geschiedenis!


  Probeer het zelf! Download Happn gratis.

  Comments

  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment